frokenrobe

Ser fram emot helgen

Kategori: Härliga höst <3

Jag känner mig helt färdig efter att ha skrivit hemtenta nu ett par dagar, skulle egentligen tagit tåget till halmstad i eftermiddags efter att ha skickat in den men jag orkade verkligen inte. Ögonen kändes tunga och huvudet bultande. 
Det får bli att ta tåget tidigt imorgon istället för en liten snabbvisit. 
Imorgon har jag inga direkta planer mer än att jag kanske ska ta en fika med Vickan, men på lördag förmiddag ska vi två hälsa på Anna och hennes lilla bebistös Emma, ska bli så roligt att träffa Anna och få gosa bebis lite. Hoppas bara att lilltjejen är vaken och på gott humör när hon får gäster :) Senare på lördagen åker jag ner mot skåne igen och Malmö för lite födelsedagsfirande för en annan vän.
Ser fram emot helgen med andra ord!

Mys med den här lilla killen ger en bra start på helgen <3






Kommentarer

  • Elin Gabriella - Mops, chihuahua och bebis i magen säger:

    Så mysigt :)

    2011-11-11 | 11:22:03
    Bloggadress: http://elingabriella.se
  • TINA säger:

    Hej :) Följa varandra via bloglovin? Följ mig http://www.bloglovin.com/en/blog/3051244/tinanjse där så börjar jag följa dig direkt! :)

    2011-11-11 | 16:18:17
    Bloggadress: http://tinanj.se
  • Sussi med bebis i magen. säger:

    Tack snälla för ditt svar, jag har också läst det där med folie och det testade vi här hemma ett tag på sovrumms dörren då vi var tvungna att stänga henne ute på natten men det funkade inte alls..



    Men vet också att man kan blanda ättika med vatten och sedan spraya lite lätt runt benen på sängen och då ska katten inte gå nära. Vi får helt enkelt se hur det blir :)



    Hoppas att du har en fin helg, kramar

    2011-11-12 | 14:24:14
    Bloggadress: http://suszii.blogspot.com

Kommentera inlägget här: