frokenrobe

Pluggliv

Kategori: Vägen mot arbetsterapeut

Varje hösttermin luras jag att tro att man i lugn och ro ska få vaggas in i rutinerna efter sommaren, så är inte fallet tyvärr.
Allt på en gång och gärna ska man ha förberett sig under sommaren så man är halvfärdig innan man ens har hunnit sätta ner foten innan för skolans dörrar. Nej inte riktigt kanske, men ibland kan det allt kännas så.
Då vi hade oturen att inte bli godkända i en första eximination på projektplanen till C-uppsatsen har vi behövt jobba på den under sommaren också.
Nu är det i alla fall äntligen godkänd men då är det istället dags att skicka in ansökan till vårdvetenskapliga etiknämnden, bli godkänd på den för att sedan få påbörja sin studie. 
Idag har vi suttit med ansökan stor del av dagen, missuppfattningar har gjort att vi nu fått reda på att vi ligger efter i planeringen och under eftermiddagen kände jag verkligen att det var pannkaka i och av hela hjärnan.
Samtidigt har vi då uppgifter som hör till terminen vi går nu, redan imorgon får vi första uppgiften till den muntliga tentan (då började vi i måndags i skolan). 
Allting går i en rasande takt nu, herrejisses runt jul ska jag börja söka jobb som legitimerad arbetsterapeut! Både en väldigt härlig och en mycket läskig känsla.

Efter dagens plugg kände jag bara att jag verkligen måste få bryta av med något helt annat. Mötte upp Selma på stan och fikade. Blev en god rågbulle med chevreost, valnötter och rödlöksmarmelad tillsammans med en kopp te. 
Ikväll är ett långt, varmt bad inplanerat och bläddring i Brittiska Cosmopolitan och skönehetsuppdatering i Kicks medlemstidning.
Avkoppling i vardagen!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: